Termeni si conditii

Copyright

 

Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele, sunetele, animațiile și clipurile video, precum și dispunerea continutului similar acestui site sunt protejate prin dreptul de autor și alte drepturi de protecție comercială.Continutul acestor site-uri web nu pot fi copiat, difuzat, modificat sau făcut accesibil unor terțe părți în scopuri comerciale. Acest site contine de asemenea imagini care fac obiectul drepturilor de autor altor părți terțe.

 

Marca inregistrata

 

Dacă nu este altfel specificat, toate marcile de pe acest site sunt protejate în conformitate cu legislația privind mărcile comerciale. Acest lucru se aplică, în special, la mărcile Bosch, sigiliile de tip, logo-urile companiei și embleme. Mărcile și elementele de design folosite pe site-urile noastre sunt proprietatea intelectuala a Robert Bosch GmbH, Germania..

 

Garantii

 

Acest site a fost compilat cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, exactitatea sau corectitudinea informațiilor conținute nu pot fi garantate. Orice răspundere pentru pagubele care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui website este exclusa, cu excepția cazului încare este provocat în mod intenționat sau din neglijență gravă de SC Adciel SRL

 

Licenta

 

Proprietății intelectuale conținute în acest site, de exemplu, brevete, mărci și drepturi de autor, sunt protejate. Acest site web nu acorda o licență pentru utilizarea proprietății intelectuale a Grupului Bosch (Bosch) sau ale părților terțe.

 

Legal

 

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru și pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre. Toate datele cu caracter personal elaborate pe acest site sunt stocate, procesate și, eventual, comunicate exclusiv in cadrul grupului Bosch(Bosch), pentru a trimite informații despre produse sau pentru depunerea propunerilor de serviciu.SC Adciel SRL asigură că informațiile dvs. vor fi tratate în mod confidențial, în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind protecția datelor.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) și Termeni si conditii pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord