CHIP tuning

Suntem parteneri LVB Power Engineering si putem executa chip tuning pentru autoturisme,motociclete si camioane fabricate dupa 1990 si pana in prezent.

Prin remaparea executata de LVBpowerengineering motorul dumneavoastra beneficiaza de siguranta, putere mai mare si un consum moderat mai mic.

Softuri optimizate de „swiss engineers” cu peste 13 ani de experienta in optimizari ofera calitate maxima pentru gestiunea motorului dumneavoastra (soft-ul este baza chiptuningu-lui).

Toate modificarile efectuate de noi sunt dezvoltate in urma unei verificari stricte si prelungite pe bancurile de proba. Dupa efectuarea dezvoltarii aplicatiile noastre sunt testate in toate conditile de utilizare pentru a garanta siguranta maxima in exploatare.

Remaparile noastre sunt perfect compatibile cu aparatele de diagnoza de la reprezentante si NU blocheaza calculatorul masinii in cazul in care reprezentanta doreste sa actualizeze softul ECU. Folosim pentru programarea datelor memorii TI,ST,Intel,AMD originale importate direct de noi. Salvam softul original in baza noastra de date (clientul primeste gratuit softul original).

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) și Termeni si conditii pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord