Reparatii Diesel

Echipamente

Avem un pachet complet de echipamente atat software cat si hardware fabricate de singurul producator autorizat Delphi. Echipamentele Hartridge sunt singurele care pot identifica precis cauza problemelor pompei si injectoarelor masinii dvs si sunt singurele ce pot genera coduri necesare functionarii in parametrii optimi a injectoarelor pe masina.

 

Servicii profesionale!

​Diagnosticam orice tip de defect din sistemul de injectie diesel, oferim servicii de reparatie a pompelor si injectoarelor uzate, respectand procedurile de reparatie a fabricantului acestora.

 

Pregatire profesionala!

Echipa care lucreaza in atelierul diesel a parcurs cursurile de pregatire ale producatorilor sistemelor de injectie diesel common-rail. Cursurile si testarea specialistilor s-au realizat teoretic si practic.

 

Piese originale!

Ca parte a retelei Delphi, in procesul de reparatie utilizam doar piese originale, aceleasi cu cele utilizate in procesul de fabricatie al pompelor sau injectoarelor noi.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) și Termeni si conditii pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord