Istoria companiei

Scurt istoric

 

Firma a fost Infiintata in 1997 de catre administratorul firmei , avand doar 2 angajati si a ajuns actualmente la 25 de angajati fiind o unitate reprezentativa a service-urilor auto din judetul Brasov.

Facem pionierat in domeniul diagnozei auto computerizate prin achizitionarea in 1994 a primului tester de diagnoza si devenim in scurt timp principalii furnizori de astfel de servicii din judet si nu numai.

Dezvoltarea continua a firmei a facut posibila achizitionarea unor echipamente unice la momentul achizitiei , care ne-au permis un permanent avans tehnologic fata de concurenta. Detinem si la acest moment echipamente unice in sud-estul Europei cum ar fi standul CR-p de la HARTRIDGE pentru verificarea pompelor de injectie CR. Dar cea mai mare investitie a firmei a fost facuta in oameni. Ne mandrim cu o fluctuatie foarte mica de personal ceea ce ne-a permis sa avem mecanici , electricieni si tehnicieni diesel cu o buna experienta , capabili de a rezolva probleme tehnice deosebite.

Personalul firmei este onorat sa raspunda oricaror solicitari din partea dumneavoastra dovedind ca sloganul firmei „Masina ta pe maini bune” nu este doar publicitar .

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) și Termeni si conditii pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord