Acum esti pe pagina:       Homepage » Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Copyright

Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele, sunetele, animațiile și clipurile video, precum și dispunerea continutului similar acestui site sunt protejate prin dreptul de autor și alte drepturi de protecție comercială.Continutul acestor site-uri web nu pot fi copiat, difuzat, modificat sau făcut accesibil unor terțe părți în scopuri comerciale. Acest site contine de asemenea imagini care fac obiectul drepturilor de autor altor părți terțe.

Marca inregistrata


Dacă nu este altfel specificat, toate marcile de pe acest site sunt protejate în conformitate cu legislația privind mărcile comerciale. Acest lucru se aplică, în special, la mărcile Bosch, sigiliile de tip, logo-urile companiei și embleme. Mărcile și elementele de design folosite pe site-urile noastre sunt proprietatea intelectuala a Robert Bosch GmbH, Germania..

Garantii


Acest site a fost compilat cu cea mai mare grijă. Cu toate acestea, exactitatea sau corectitudinea informațiilor conținute nu pot fi garantate. Orice răspundere pentru pagubele care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui website este exclusa, cu excepția cazului încare este provocat în mod intenționat sau din neglijență gravă de SC Adciel SRL


Licenta


Proprietății intelectuale conținute în acest site, de exemplu, brevete, mărci și drepturi de autor, sunt protejate. Acest site web nu acorda o licență pentru utilizarea proprietății intelectuale a Grupului Bosch (Bosch) sau ale părților terțe.


Legal


Vă mulțumim pentru vizitarea site-ul nostru și pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre. Toate datele cu caracter personal elaborate pe acest site sunt stocate, procesate și, eventual, comunicate exclusiv in cadrul grupului Bosch(Bosch), pentru a trimite informații despre produse sau pentru depunerea propunerilor de serviciu.SC Adciel SRL asigură că informațiile dvs. vor fi tratate în mod confidențial, în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind protecția datelor.


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@bcs-adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC