Acum esti pe pagina:       Homepage » Servicii oferite

Tinichigerie

Toate reparatiile care au ca obiect structura metalica a masinii, se desfasoara intr-un spatiu foarte bine amenajat si utilat cu aparatura de ultima generatie astfel incat calitatea lucrarilor executate este una foarte ridicata ,la acest lucru contribuind si calificarea foarte inalta a personalului nostru.
Deasemenea calitatea pieselor si materialelor folosite in procesul de reparatie este una foarte buna , experienta noastra in alegerea producatorilor de piese interschimbabile fiind hotaratoare.
TOATE DOSARELE DE REPARATII CU DAUNE DIN ACCIDENTE SE DECONTEAZA DIRECT DE LA ASIGUARATORI ,CLIENTII NOSTRII NEFIIND IMPLICATI FINANCIAR


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@bcs-adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC