Acum esti pe pagina:       Homepage » Servicii oferite

Service roti

Anvelopele sunt foarte importante si foarte stresate in timpul folosirii automobilului. Ele te duc in siguranta, ele asigura distanta de franare si aderenta. Noi acordam o atentie deosebita anvelopelor tale.
Montarea anvelopelor. Seviciul de baza oferit cuprinde montarea/demontarea anvelopelor noi ,lucru asigurat cu personal tehnic specializat si cu utilaje ultramoderne.
Echilibrarea anvelopelor. Este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor anvelopelor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura.
Reparatii anvelope. Serviciu asigurat de personal tehnic specializat fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC