Acum esti pe pagina:       Homepage » Servicii oferite

I.T.P. autoturisme si autoutilitare - R.A.R.

Venind in completarea lucrarilor de service inspectie tehnica periodica (ITP), se vrea a fi un plus de valoare in castigarea increderii clientilor nostrii.
Lucrarile de tip ITP de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman
In eventualitatea constatarii unor defectiuni pe linia de ITP , acestea pot fi remediate de catre departamentul de service , urmand ca dupa aceea sa se reinspecteze autovehiculul si sa se acorde ITP-ul , castigul clientului fiind economia de timp si garantia lucrarilor efectuate.

ADCIEL este autorizat de Registrul Auto Roman si ofera inspectii tehnice periodice pentru autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.5t.
Beneficiem de o linie pentru Inspectii Tehnice Periodice dotata cu cele mai performante echipamente in domeniu


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC