Acum esti pe pagina:       Homepage » Servicii oferite

CHIP Tuning

           Suntem parteneri LVB Power Engineering si putem executa chip tuning pentru autoturisme,motociclete si camioane fabricate dupa 1990 si pana in prezent.

           Prin remaparea executata de LVBpowerengineering motorul dumneavoastra beneficiaza de siguranta, putere mai mare si un consum moderat mai mic.

           Softuri optimizate de "swiss engineers" cu peste 13 ani de experienta in optimizari ofera calitate maxima pt gestiunea motorului dumneavoastra (soft-ul este baza chiptuningu-lui !

           Toate modificarile efectuate de noi sunt dezvoltate in urma unei verificari stricte si prelungite pe bancurile de proba. Dupa efectuarea dezvoltarii aplicatiile noastre sunt testate in toate conditile de utilizare pentru a garanta siguranta maxima in exploatare.

           Remaparile noastre sunt perfect compatibile cu aparatele de diagnoza de la reprezentante si NU blocheaza calculatorul masinii in cazul in care reprezentanta doreste sa actualizeze softul ECU. Folosim pentru programarea datelor memorii TI,ST,Intel,AMD originale importate direct de noi. Salvam softul original in baza noastra de date (clientul primeste gratuit softul original).


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC