Acum esti pe pagina:       Homepage » Istoria companiei

Istoria companiei

            Firma a fost Infiintata in 1997 de catre administratorul firmei , avand doar 2 angajati si a ajuns actualmente la 25 de angajati fiind o unitate reprezentativa a service-urilor auto din judetul Brasov.

            Facem pionierat in domeniul diagnozei auto computerizate prin achizitionarea in 1994 a primului tester de diagnoza si devenim in scurt timp principalii furnizori de astfel de servicii din judet si nu numai.

            Dezvoltarea continua a firmei a facut posibila achizitionarea unor echipamente unice la momentul achizitiei , care ne-au permis un permanent avans tehnologic fata de concurenta. Detinem si la acest moment echipamente unice in sud-estul Europei cum ar fi standul CR-p de la HARTRIDGE pentru verificarea pompelor de injectie CR. Dar cea mai mare investitie a firmei a fost facuta in oameni. Ne mandrim cu o fluctuatie foarte mica de personal ceea ce ne-a permis sa avem mecanici , electricieni si tehnicieni diesel cu o buna experienta , capabili de a rezolva probleme tehnice deosebite.

            Personalul firmei este onorat sa raspunda oricaror solicitari din partea dumneavoastra dovedind ca sloganul firmei " Masina ta pe maini bune " nu este doar publicitar .


ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC