Acum esti pe pagina:       Homepage » Istoria companiei

Ce este Bosch Car Service

Bosch Car Service este un service auto complet ce ofera servicii de mentenanta, reparatii si diagnoza pentru toate marcile de automobile, garantand reparatii profesioniste la preturi convenabile.

Tehnicienii din Bosch Car Service sunt permanent instruiti in ceea ce priveste cele mai noi tehnologii si dispun de cele mai actuale softuri si echipamente de diagnoza pentru a depista rapid si précis defectiunile masinii dumneavoastra. Orice piesa care se inlocuieste va avea aceiasi calitate ca cea a piesei montata original pe masina .
In reteaua Bosch Car Service toti angajatii doresc sa va asigure masinii dumeavoastra cat si dumneavoastra cele mai bune tratamente.

Daca doresti sa combini preturi accesibile cu cele mai inalte standard tehnice si tratare a clientilor, atunci contacteaza cel mai apropiat Bosc Car Service!ADCIEL SRL
Strada Brazilor, nr.4A
Zarnesti, Romania
office@adciel.ro

Telefon: 0268.222.234
Mobil:     0745.012.336


Service de cea mai inalta calitate pentru masina ta

Te asteptam intr-un service modern destinat autoturismelor si autoutililitarelor, cu o echipa de mecanici profesionisti si aparatura de ultima generatie, prin care oferim masinii tale servicii complete, precum si o gama vasta de piese AA, OEM si OE.
Service-ul dispune de o dotare tehnica la standard inalte, cu ajutorul careia se poate depista précis si remedia orice problema a sistemelor autovehiculului.

Linkuri utile: Catalog piese | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii| ANPC